Gość Łukasz Opublikowano 22 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Witam. Osiem dni temu miałem zabieg powiekszenia wedzidelka. na zabieg zapisalem sie prywatnie ponieważ nie chcialem czekac pół roku. Jestem ósmy dzien po zabiegu. rana ladnie sie goi na gornej czesci penisa juz praktycznie nie widac sladow (strupkow) na napletku jest tylko 1. po zabiegu zapytalem sie lekaza czy zalozone mi szwy sa rozpuszsczalne - odpowiedzial ze nie ale wypadna. Dzisiaj bylem na wizycie kontrolnej. Lekaz powiedzial mi ze wszystko ladnie sie goi a szwy powinny mi wypasc od tygodnia do dwoch. Moje pytanie brzmi jakie sa to szwy skoro nie sa rozpuszczalne to musza byc normalne ale czy one napewno wypadna. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 23 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Są to po prostu szwy nierozpuszczalne. Jednak skóra w tej okolicy ciała jest bardzo cienka, a szwy są zakładane blisko brzegów rany dlatego same odpadają po około 2 tygodniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi