Gość Piotrek Opublikowano 22 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Witam. Od trzech dni mam problem z brzuchem. Podczas uciskania około 5 cm pod żebrami mniej więcej nad pępkiem i trochę w lewo oraz podczas gwałtownych ruchów czuję ból. 8 miesięcy temu miałem wyciętą śledzione i ten ból występuje obok blizny pooperacyjnej. Trzy dni temu dosyć ciężko pracowałem i lekko uderzyłem się w brzuch. Mam również wzdęcia. Oprócz tego nic mi się nie dzieje. Dzisiaj chyba wybiore się do lekarza rodzinnego aby to zbadał. Bardzo proszę o poradę. Dziękuję i Pozdrawiam. Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 23 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Na pewno musi Pana bezpośrednio zbadać lekarz. Takie objawy mogą sugerować przepuklinę w bliźnie pooperacyjnej. Następnym powodem tych dolegliwości mogą być zrosty pooperacyjne. Lekarz po badaniu wyjaśni przyczynę dolegliwości i zaleci odpowiednie dalsze postępowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość iiizzzz Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 poczytaj na temat refluksu. pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aaaaa Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 witam mam pytanie zrfobila mi sie jakas dziwma kulka na brzuchu juz dosc dawno. co to moze byc?jest juz coraz wieksza. a jak jem cos tlustego to wtedy boli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi