Gość Krystian Opublikowano 22 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Blizna po wycięciu torbieli na napletku Witam wczoraj miałem wycinany torbiel na napletku założono mi szwy które same zanikają chciałbym się dowiedzieć w jakim czasie one zanikną? Mailem robiony tego samego dnia drugi zabieg mianowicie miałem wydłużone wędzidełko. moje pytanie brzmi: Po jakim czasie tych dwóch zrobionych zabiegów będę mógł uprawiać współżycie seksualne ??? Bardzo proszę o odp. z góry dziękuję Karol, 2 dni temu Chciałbym się dowiedzieć w jakim czasie one zanikną? - około 2-3 tygodnie Po jakim czasie tych dwóch zrobionych zabiegów będę mógł uprawiać współżycie seksualne ? - radzę po około miesiącu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krystian Opublikowano 22 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Dziękuję za odp. Od dwóch dni zauważyłem lekkie krwawienie i ropienie czy powinienem iść z tym do lekarza ? oraz co z higieną czy mogę kąpać się np. pod prysznicem i czy ewentualnie czymś to miejsce przemywać? Bardzo proszę o odp. z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adam Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Mastrubacja niewskazana przy szwach ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi