Gość Łukasz Opublikowano 22 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Witam. Mam prawie 20 lat i od jakiegoś roku, co jakiś czas (tj. co kilka miesięcy, tygodni bądź dni... różnie) obok prawego jądra w mosznie, wychodzi mi guzek, który bardzo boli a gdy go dotykam, jest nabrzmiały i twardy. Owy ból nie pozwala mi się poruszać i normalnie funkcjonować... muszę *odczekać* jakiś czas, (najczęściej leżąc nieruchomo na łóżku) aby guzek zanikł i ból ustał. Mało przez to nie wylądowałem w szpitalu, ale myślałem, że to tylko jednorazowa przypadłość i zlekceważyłem problem (również powodem może być to, że nigdy w życiu nie byłem w szpitalu i chyba cierpię na syndrom *białego fartucha*). Chciałbym wiedzieć co to może być, oraz co powinienem z tym zrobić. ? Z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piotrek Opublikowano 22 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 a uprawiales seks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Opublikowano 23 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 nie, jeszcze nie uprawiałem seksu... jedynie się onanizuję, to wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Taki pojawiający się i znikający guzek w okolicy jądra, mogący dawać dolegliwości bólowe może być przepukliną pachwinową schodzącą do moszny. Trzeba w tej sprawie skonsultować się bezpośrednio z chirurgiem. Przepuklina wymaga leczenia operacyjnego. Jeśli się tego nie zrobi może dojść do powikłań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rob Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Wdyczuwalne zgrubienie w postaci guza wielkosc fasolki w worku mosznowym .Po obejrzeniu programu medycznego.Wtym programie ktos powiedzial ze nalezy badac te czesc ciala co okazalo sie duza niespodzianka.Dokladnie nie pamietam kiedy.Okolo roku .Wczesniej i teraz mam tez bol prawej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi