Gość tomasz Opublikowano 21 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Witam,dokładnie 2 miesiące minęły od zabiegu ...wczesniej wyczynowo trenowalem kulturystyke,przepuklina była mała około 1,5 cm ....zabieg był bez siatki,metodą napięciową...wszystko ładnie sie zagoiło komplikacji nie ma,po miesiącu zacząłem wykonywac lekkie cwiczenia bez obciążania tłoczni brzucha,przez wiele lat treningu nauczyłem sie izolowac i ćwiczyc tak aby nie angazować innych mięśni. Moje pytanie jest nastepujące ...Czy mozna powoli wracać do cięższych ćwiczen bez obawy ze coś może sie stac (oczywiscie trening nie na 100 %) i po jakim czasie mozna na 100 % robic bardzo ciężkie ćwiczenia typu przysiady i martwy ciąg? z góry serdecznie dziekuje za odpowiedz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 22 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Tak powoli już można się obciążać. Po trzech miesiącach dopiero można pomyśleć o pełnym obciążeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi