Gość Asia Opublikowano 20 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Dzień dobry. ja ma duży problem z żołądkiem od jakiś 2 - 3 miesięcy po zjedzeniu przeważnie pieczywa lub jakiegoś ciasta strasznie boli mnie żołądek... skręca mnie w jelitach i zwijam sie z bólu...boje się iść do lekarza... :( czy mogłabym sie dowiedzieć co mi może byc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 22 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Być może ból związany jest z żołądkiem (podejrzenie choroby wrzodowej), abyć może to kamica pęcherzyka żółciowego. Na początku radziłbym wykonać USG jamy brzusznej, aby wykluczyć kamicę pęcherzyka, a następnie zastanowić się nad wykonaniem gastroskopii. O tych badaniach powinien zadecydować lekarz po zbadaniu bezpośrednio Pani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Asia Opublikowano 23 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 nie wiem czy to ma znaczenie ale ja mam 18 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Wiek nie ma tu znaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi