Gość magda Opublikowano 20 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Kiedy zaczęłam dojrzewać wyrosły mi brodawki po obu stronach piersi blisko pach były białe i malutkie.Teraz jetem w ciąży mam 21 lat i brodawki powiekszyły się zrobiły się brązowe i wyglądają jak sutki.Czy to może być niebezpieczne dla mojego zdrowia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mateusz Opublikowano 20 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 jedynie bezpośrednia ocena przez dermatologa, czym są te zmiany może dać Pani pewność. Jeśli to dodatkowa para sutków, to nie ma się czym martwić, jednak aby to potwierdzić niezbędne jest badanie przez dermatologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ania Opublikowano 11 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Ad1,2.Fibromata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi