Gość Bukem Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Dzień dobry. 14.06 czerwca miałem zabieg operacyjny laparaskopowe usunięcie pęcherzyka zółciowego wraz ze złogami lecz dzis jest 18.06 a mój zołądek jest bardzo twardy i nadęty i strasznie boli rana po drenażu który był wsadzony na około 30cm w strone jelita*najwiekszy problem sprawia mi wstawanie z łóżka czy z krzesła a jak chodze ból sie nasila i strasznie sie garbie i nie potrafie sie wyprostowac* miałem robione USG po zabiegu ale ultrasonografia nic nie wykazała i dręczy mnie pytanie czy coś z moim brzuchem jest dalej nie tak czy poprostu sa to dolegliwości związane z zabiegiem i one po pewnym czasie miną, ale jestem strasznie zaniepokojony bo czytając posty innych forumowiczów czytam ze oni po 3 dniach po zabiegu byli juz w pelni sprawni a ze mną nie jest wcale tak kolorowo także pytam czy moze byc to związane z zabiegiem i poprostu po pewnym czasie te dolegliwosci miną czy jednak może byc to związane z dalszymi problemami jamy brzusznej?Prosze o odpowiedz za która z góry dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bea Opublikowano 20 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 U mnie zabieg przeprowadzono 10.06.2010. Myślę, że Ciebie uspokoję mowiąc, że nie jesteś osamotniony w takich objawach. Niestety na polepszenie stanu trzeba trochę poczekać, są to objawy typowe i związane z zabiegiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bukem Opublikowano 22 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 dzieki za pocieszenie:) bo naprawde miałem juz obawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi