Gość agnusia Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Wczoraj wyczułam guzek wielkości ,,wiśni* na końcu żuchwy a na wysokości około dwóch palcy pod uchem. Czyli znajduje się na szyi. Skąd to się wzięło i co to może być. Nie jestem zaziębiona i nie mam temp. A uszy i zęby są zdrowe. Gdy go ucisnę to lekko boli.Proszę o radę co to może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość agnusia Opublikowano 21 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Nie zainteresował się nikt???ale cóż dodam co i jak....Poszłam do lekarza bo dostałam wczoraj temp która mnie zmorzyła i odebrała siły co się rzadko zdarza..żadnych objawów zaziębienia. No i dostałam antybiotyk!!!Dr stwierdził, że nie wygląda to na węzeł chłonny ale mówił że może się to rozwinąć...bo była temp. której nie mam już dziś absolutnie wcale mam ale po niżej oczekiwanej temp ciała. Więc co i jak z guzkiem nie wiem....Antybiotyk i zobaczymy co dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Wizyta u doktora wskazana, tu znajdziesz zdjęcia chorób http://www.bolimnie.com/galeria-chorob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi