Gość Grigo Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Witam , mam poważny problem współrzyję z dziewczyną od dłuższego czasu, a od kilku tygodni codziennie ( dzien przerwy góra dwa w ciągu tygodnia). Ostatnio mamy po dwa trzy stosunki jednej nocy. W wzeszłym tygodniu przy trzecim wytrysku zauważyłem dziwny kolor spermy taki lekko różowawy ( poprzednie dwa wytryski były normalne). Nastepnego dnia znowu spróbowaliśmy i znowu pojawił się tem sam kolor, odczekaliśmy jeden dzień no ale bez zmian. Nie mam kłopotu z oddawaniem moczu nic mnie nie boli. Chciałem poprosic o pomoc urologa ale powiedział że najbliższe wolne terminy ma we wrześniu. Proszę doradzić co zrobić czym to może być spowodowane, bardzo mnie to martwi i nie daje spokoju. Czy jestem na coś chory? Jak mam się leczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 21 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Trudno określić. Na pewno w tej sprawie trzeba udać się do urologa (może prywatnie terminy będą krótsze). Takie zaróżowienie spermy oznaczać może niewielkie krwawienie np. z gruczołu krokowego, pęcherzyków nasiennych (np. z powodu zapalenia lub innej patologii). Można wcześniej przed wizytą u urologa wykonać badanie laboratoryjne spermy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi