Gość Ania Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Mój chłopak chory jest na żółtaczkę typu B. Byłam zrobić badania, by móc się zaszczepić. anty HBs wyniósł 343 mU/mL. Czy to oznacza że byłam szczepiona będąc dzieckiem? Czy musze się doszczepiać? Czy z takim wynikiem antygenu moge czuć się bezpieczna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mateusz Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 tak, można bezpiecznie podejmować kontakt, ze względu na wysoki poziom przeciwciał (powyżej 20) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ania Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Czy w tym przypadku bezpieczny kontakt wyklucza stosunek bez prezerwatywy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Tak można czuć się bezpiecznie. Jednak jeśli chłopak jest w aktywnej fazie zachorowania na WZW typu B radziłbym jednak zabezpieczyć się prezerwatywą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ania Opublikowano 10 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 czy w takiej sytuacji sex oralny jest bezpieczny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi