Gość Lucja Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Mam pytanie wiem ze niejest skierowane do tej dziedziny ale prosze o porade jestem w17tyg ciazy mialam robione bAdanie na toksoplazmoze wyniki wyszly nastepujace IgM0,24 a IgG139,10 za kilka tyg mialam powtorzone badanie IgG ktore jest135,00moje pytanie brzmi czy taki wynik zagraza dziecku prosze o jaka kolwiek odp poniewaz wizyte mam dopieru za 2tyg z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mateusz Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 nie ma powodów do obaw. Zakażenie toks. jest stare, patogenu najprawdopodobniej nie ma już w organizmie. dodatkowo ładny poziom igG prognozuje dobrą odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi