Gość Anna Opublikowano 17 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 2 dni temu miałam usunięte szwy (wcześniej usunięcie dużego znamienia). Lekarz zalecił używanie conractubexu, tylko nie powiedział od kiedy. Mam jeszcze takie małe różowe jakby wysięki, delikatne strupki. Z drugiej strony czytałam, że contractubex najlepiej działa, kiedy jest wcześnie zastosowany. Dziękuję uprzejmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 20 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Najwcześniej można stosować tydzień po zdjęciu szwów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Domi Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Mam tą samą sytuację i nie mogę znaleźć podpowiedzi kiedy zacząć stosować. Czy ktoś jest w stanie odpowiedzieć? Pozdrawiam i dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Domi Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Lekarz zalecił od razu jednak w powyższej odpowiedzi jest tydzień, nie chcę by pozostała blizna - mam ją na dekolcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Asia Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Mi lekarz zalecił stosowanie 10 dni od zdjęcia szwów. Za wcześnie stosowany może zaszkodzić a nie pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi