Gość Tomasz Opublikowano 23 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Witam. Mam problem ze ściągnięciem napletka z żołędzi, a mianowicie bardzo mnie boli podczas zsuwania (tak jakby był za mały), na siłę da się go ściągnąć jednak jest to bolesne, dzieje się to tylko wtedy gdy mój członek jest w wzwodzie, kiedy jednak nie jest w wzwodzie napletek schodzi bezproblemowo do końca. Mój napletek gdy jest naciągnięty na żołądź jest długi i zwisający, może to tez jakaś przyczyna? Bardzo się tym martwię i nie wiem co robić, proszę o jak najszybszą pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 23 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Najlepiej z tym problemem udać się do urologa. On Cię zbada i zadecyduje co dalej. To co opisujesz jest objawem stulejki. Przypadłość ta może wymagać leczenia operacyjnego (plastyka napletka). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krzysiek Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 jak mozesz, to odezwij sie. Mam podobne objawy i chce skonsultowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mały Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Mam tak samo :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi