Gość Justyna Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Witam . Mam pytanie w sprawie żołąka mojego męża. Chodzi dokladnie o to ze nie wiem co sie dzieje poniewaz od pewnego czasu ma dziwne bóle żołądka. Jak cos zje...lub zaczyna jesc dostaje bólu i juz nic nie umie ugryzc.Mówi ze to takie pieczenie i mu sie zbiera na wymioty Wczoraj zrobił test na helikobaktery i wyszedl ujemny tak więc nie wiem jaki tu jest powód tych bólów :(. Dodam jeszcze ze pali papierosy. Był u lekarza to poradził mu aby przestał. juz troche ogranicza ale to i tak pewnie nic nie da. Bardzo prosze o odpowiedź skad te bóle i co moze byc tego przyczyna. z góry bardzo dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 17 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Być może to właśnie bóle związane z zapaleniem błony śluzowej żołądka, wrzodami, przepukliną rozworu przełykowego. Aby konkretnie ocenić co się dzieje należałoby wykonać gastroskopię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi