Gość menia Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Witam.Mam stan zapalny pochwy.Lekarz zalecił globulki Betadine. Po przeczytaniu ulotki głównym składnikiem jest jodowany powidon.Ja własnie jestem 3 tyg.po prawie całkowitym usunięciu tarczycy.Czy bedzie mieć to jakiś wpływ na wyniki TSH ,FT3 ORAZ FT4.Czy jod zawarty w tym leku może wchłonić się w resztkę tarczycy.Nie wiem kogo mam spytać gdyż mój ginekolog jest na urlopie.menia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Taki środek działa miejscowo i nie powinien wchłaniać się do organizmu i mieć wpływu na ewentualne (nie powinno ich już być skoro resekcja była całkowita) resztki tarczycy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi