Gość Anna Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Otrzymałam wynik badania histopatologicznego TYLKO o takiej oto powyższej treści. Wiem, że oznacza to znamię barwnikowe skóry, ale zastanawiam się, czemu nie napisano dokładnie, czy było nowotworowe, czy nie...Z tego, co widziałam na forum, raczej inni mieli to podawane. Uprzejmie dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Znamię barwnikowe nigdy nie jest nowotworowe. To tylko defekt w miejscowej budowie skóry mogący pod wpływem różnych czynników przemienić się w zmianę typu nowotworowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anna Opublikowano 17 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Serdecznie dziękuję:) Czyli, jak rozumiem, w moim znamieniu barwnikowym nie zaszły, *jak dotąd* żadne zmiany nowotworowe i dlatego nie podano żadnej informacji na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anna Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Przepraszam, jeszcze mnie dręczy jedna wątpliwość. Przejrzałam forum i zazwyczaj inni mieli napisane nazwę znamienia i , że znamię usunięto w całości. Czemu, ja nie mam takiej informacji? Bardzo dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi