Gość Karola Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Parę dni temu miałam ostrą biegunkę jedniodniową a póżniej po niej zaczeły mi się problemy z odbytem, tzn. występuje swędzenie i czasami pieczenie oraz podczas podcierania pobolewanie. Zauważyłam też jednorazowo że na papierze pojawiło się lekkie zabarwienie krwi świeżej, mała plamka. Z tego co kojarzę to wydaje mi się że już kiedyś podobną sytuację miała ze swędzącym i piekącym odbytem ale to minęło. Czy to może mieć związek z hemoroidami?Co to może być. Prosze o poradę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 17 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Tak, takie objawy mogą być związane z hemoroidami. Najlepiej w tej sprawie skonsultować się bezpośrednio z chirurgiem, który po badaniu wyjaśni przyczynę dolegliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Zobacz choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi