Gość Patrycja Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Witam!!! 5.05.2010 miałam operacje usuniecia torbieli z jajnika prawego wraz z czescia jajnika.Operacja odbyła sie bez komplikacji po wczorajszej wizycie u ginekologa lekarz potwierdził ze wszystko jest oki:-) Boli mnie jeszcze troszke tzn tak ciagnie bardziej po lewej stronie ale lekarz powiedział ze to szycie mnie jeszcze boli byłam szyta w tamta strone i tam było zakaczenie.Czy ten ból to normalne po takiej operacji(miałam robione usg i pani doktor powiedziała ze jest napewno oki,ale jednak mam jakies tam obawy. Czy po takiej operacj i na ten mój bol moge brac no-spe. I czy moge juz latac samolotem bo za trzy dnia mam planowana podróz 3.5h?Ogolnie moje samopoczucie jest oki:-) Pozdrawiam serdecznie i dziekuje za szybka odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Czy po takiej operacj i na ten mój bol moge brac no-spe? - tak można spróbować, ale właściwsze byłoby użycie nie leków rozkurczowych, lecz zwykłych leków przeciwbólowych i przeciwzapalnych dostępnych bez recepty I czy moge juz latac samolotem bo za trzy dnia mam planowana podróz 3.5h? - tak, można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi