Gość Adam Opublikowano 15 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Zauważyłem z drugiej strony penisa zaraz przy złączeniu ze skora dziwne *cos* ciężko jest to określić, to jest skora odrastająca on normalnego napletka, tyle ze jest miękkie i czerwone jak krew. Niepokoje się tym gdyż wygląda to trochę strasznie i boli kiedy mocniej łapę, nie boli przy zwodzie. Zauważyłem to tydzień temu, ani to sie nie zmniejsza ani nie rośnie. Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcin Opublikowano 15 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Piszesz o wędzidełku? to anatomiczna, prawidłowa pubowa penisa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adam Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 nie, to jest jakiś narostek, jakby nadmiar skóry tyle że czerwone i jakby troche napuchnięte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 17 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Trzeba w tej sprawie udać się do lekarza bezpośrednio. Jeśli zmiana wywołuje jakieś dolegliwości, jest zaczerwieniona to raczej ma ona jakieś podłoże zapalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcin Opublikowano 21 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Mam taki problem gdy byłem w 4 klasie podstawowej wykryto u mnie wodonercze. Na szczęście operacja się udała po kilku dniach wróciłem na sale operacyjna gdzie panowie chirurdzy wyciągali mi cewnik cewkę nie wiem dokładnie . po operacji gdy podrosłem zobaczyłem ze mam z szytego ze skórą penisa. Gdy mam wzwód właśnie to blokuje mi naciągniecie napletka da się coś z tym zrobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jacek Opublikowano 21 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 witam. jak to zszytego? może chodzi ci o wędzidełko?? bo jeśli masz za krótkie to może byc problem ze zsunięciem naplętka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotr Opublikowano 26 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Witam,mam 13lat i jak chce zsunac skorke z penisa to boli mnie to. Co ja mam robic?? Prosze o szybka pomoc!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 22 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa, napletka zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi