Gość Rfal Opublikowano 15 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Mam jeden guzek miedzy lokciem a nadgarstkiem na prawej rece wewnetrznej strony a drugi na tej samej wysokosci tyko na lewej rece i zewnetrznej stronie guzki są praktycznie w tej samej odleglosci od nadgarstka ok 9 cm nie bola mnie przesuwalne moge je nawet złapać do palców są malutkie i jakby takie podłuzne pytalem wielu dermatologów i powiedziano mi ze moze to byc z przesilenia ze naczynie sie powiększyło przez przepływ krwi czy cos takiego. Bardzo sie martwie jestem młody:( dodaje ze pierwsze mi powstał ten na prawej rece i wewnetrznej stronie a pozniej ten drugi na lewej i zewn stronie a moze nawet powstaly tak samo tylko nie zauwazyłem. Prosze bardzo o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 To prawdopodobnie gangliony czyli torbiele galaretowate wywodzące się z pochewek maziowych ścięgien mięśni. Takie zmiany zazwyczaj pojawiają się w przeciążeniu mięśni przedramienia. Leczeniem takich zmian zajmują się ortopedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Poszukaj na: http://www.bolimnie.com/galeria-chorob znajdziesz dużo zdjęć jak mogą wyglądać choroby człowieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi