Gość Wojtek Opublikowano 15 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Zauważyłem że na mosznie pod skórą chyba zatykają mi się gruczoły łojowe. Objawia się to *kuleczkami* pod skórą (jak są malutkie da się je wycisnąć, wypływa z nich zdaje się łój) z większymi jest problem (obecnie największa ma rozmiar koła wpisanego w kwadrat o boku 5mm i boli gdy się ją ściska). Ten problem mam już długo, nie wiem co z nim robić. Higieny nie zaniedbuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Proszę jeszcze w tej sprawie udać się do dermatologa. Skoro występują dolegliwości bólowe w miejscu zmian to prawdopodobnie doszło do stanu zapalnego. Być może konieczne okaże się zastosowanie antybiotyku miejscowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi