Gość ania Opublikowano 15 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Witam mój tata jest dziś po gastroskopii stwierdzono owrzodzenie, pobrano wycinki, bardzo się boję,,ze to rak, proszę o info jaki ewentualnie marker mógłby wskazywać-wykluczyć ,że to rak żołądka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Nie ma co wykonywać żadnych markerów nowotworowych, bo nie ma takich, które jednoznacznie mówiłyby o raku żołądka. Trzeba spokojnie czekać na wynik badania histopatologicznego. Wynik tego badania jednoznacznie odpowie czy jest to rak czy też zwykłe owrzodzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anna Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Czesc, mam taka sama sytuacje z moja babcia czekamy na wynik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi