Gość karolina Opublikowano 15 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Jakieś czas temu zobaczyłam na prawym boku uwypuklenie jest ono mało widoczne ale gdy się kładę na boku już go nie widać, pojawia się znowu gdy spinam mięśnie. Gdy je dotykam nie czuję tam nic twardego moim zdaniem nie różni się w dotyku niczym od reszty brzucha. Prawa strona jest minimalnie większa od lewej. Zastanawiam się czy to jakiś guz, nowotwór, przepuklina, a może coś jeszcze innego. Nie boli mnie ani nie przeszkadza, od czasu do czasu odczuwam lekki dyskomfort, ale nie wiem czy to jest związane z tym uwypukleniem czy z tym, że ja sobie coś wmówiłam. Dodam, że jestem otyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Taka zmiana raczej sugeruje jakiegoś tłuszczaka. Najlepiej w tej sprawie skonsultować się bezpośrednio z chirurgiem. On po badaniu wyjaśni czym może być rozpoznawany przez Panią guz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość karolina Opublikowano 17 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Dziękuję za odpowiedź. Ale czy to jest groźne i czy konieczna jest operacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 17 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Jeśli to tłuszczak to zmiana jest łagodna jednak wymaga zabiegowego usunięcia w całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość karolina Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 a na czym polega taka operacja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Poszukaj na: http://www.bolimnie.com/galeria-chorob znajdziesz dużo zdjęć jak mogą wyglądać choroby człowieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi