Gość zorka-5 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Witam. Jestem półtora miesiąca po operacji całkowitego wycięcia tarczycy. Najpierw było wszystko ok, a teraz, od jakiś dwóch - trzech tygodni blizna (tak jakby coś pod blizną) kłuje i piecze. Czasami potrafi zaboleć, że hej. Gdzieś wyczytałam, że tak dzieje się jak rozpuszczają się szwy w środku. Czy to to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 14 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Trudno odpowiedzieć bez bezpośredniego badania, ale rzeczywiście może to być powód tychże dolegliwości. Najlepiej, aby upewnić się czy wszystko jest w porządku skontaktować się z tym problemem z chirurgiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomasz Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 spróbuj posmarować bolące miejsca żelem z aloesu (tym łagodnym) ja po zabiegu wstrzykiwania spirytusu do guza w tarczycy miałem silne bóle - po posmarowaniu żelem złagodniały - to pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi