Gość Jarek Opublikowano 13 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Mam pytanie co zrobić , gdyż mieszkam poza granicami kraju (GB) i tutejszy chirurg zadal mi pytanie czy chce te dwie rzeczy wydłużyć czy zrobić pełne obrzezanie? Nie wiem co dla mnie lepsze? Moj problem polega na : zakrótkim wędzidełku - napletek schodzi swobodnie tylko z żołedzi , podczas dalszego ściągania wygina się żołądź aż do kąta 90 stopni !! Ból nie jest odczuwalny. Oprócz tego przy pełnym wzwodzie stulejka jest minimalnie ciasna ( mój penis jest dlugi i gruby ) widoczny porownujac z reszta penisa. Ból nie jest odczuwalny. Bardzo dbam o higienę mojego penisa a i tak co jakiś czas dochodzi do zaczerwienień skóry pod napletkiem i lekkich swędzeń. Nie wiem co dla mnie bedzie lepsze : plastyka wędzidełka i stulejki czy ich usuniecie. Za 3 tygodznie mam termin operacji w szpitalu. Tutejsi lekarze mowia ze wedzidelka jest duzo za krotkie , stulejka minimalnie przyciasna (prawie w granicach normy ) jak zapytalem co oni proponuja to stwierdzili obrzezanie - lecz nie jestem pewien czy ta odpowiedz nie byla spowodowana tym ze latwiej przeprowadzic obrzezanie niz plastyke wedzidelka i stulejki. Chce dodac ze nie mam zadnych zachamowan zeby sie obrzezac lub nie , uwielbiam seks z moja zona i nie chce sobie poprostu zrobic krzywdy , a ona obawia sie ze po obrzezaniu moge miec problemy z obtarciami i chodzac w krotkich spodenkach bez bielizny z czystoscia i higiena .? Prosze o pomoc i podpowiedz co najlepiej zrobić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość asd Opublikowano 14 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Ja bym na Twoim miejscu wybrał obrzezanie całkowite, daje 100% pewności że stulejki nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz Opublikowano 14 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Dzień dobry, mam takie pytanie mam: Mam na imię Mateusz, prawie 14 lat, za 3 miesiące. Próbowałem ściągnąć skórę z penisa a tu tak jakby kawałek skóry był połączony z tym z tym z czego leje się mocz, co to jest? jak to leczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krawiec Opublikowano 14 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 stulejka. poczytaj w sieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mateusz Opublikowano 14 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 niekoniecznie, dobrze gdybyś zamieścił zdjęcie obrazujące problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 22 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa, napletka zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi