Gość Asia Opublikowano 13 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Witam, 1 czerwca mialam usuwanego włókniaka z lewej piersi. Pierwsza kontrola była po 7dniach od zabiegu,wszystko zdaniem lekarza było wporzadku,rana goi się dobrze,ale od jakiś 3dni zaczęła pobolewać mnie ręka,łopatka oraz okolica pachy.Czekam na zdjęcie szwów oraz dokładny wynik histopat. Czy taki ból jest normalny po operacji? Dodam,że jestem osobą lewo ręczną i dużo czynności wykonuje tą ręką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 14 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Raczej taki ból to sprawa niezależna w stosunku do przeprowadzonego zabiegu. Być może to jakiś nerwoból np. spowodowany zmianami w zakresie odcinka szyjnego kręgosłupa. Trzeba zastanowić się nad RTG tego odcinka kręgosłupa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Misia Opublikowano 12 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Hej ja bada miała zabieg 18kwietnia strasznie się boję mam wukniaka boję się że to boli jak przegiela ten zabieg czy to boli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi