Gość Beta Opublikowano 12 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Witam. Jestem po 2 operacjach wycięcia przetoki okołoodbytnczej oczywiście bez rezultatu.mam pytanie , w najbliższym czasie wybieram sie nad morze i z tym związane jest pytanie: czy bez problemu moge kapać się, bo wiem że sól róznie wpływa na organizm człowieka , a ja mam cały czas przetokę otwarta i wypływa z niej bez przerwy ropa, a czaem krew , stosuje cały od czasu do czasu nasiadówki i zakładam gaziki nasaczone rivanolem, oraz raz na parę tygodni płukam gentamycyną. Dziękuje Bardzo:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 13 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Woda morska nie powinna takiej przetoce zaszkodzić. Proszę się kąpać. Nie ma przeciwwskazań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Beta Opublikowano 14 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 :)) stapler...Dziekuję serdecznie :))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTEK Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 woda morska pomiejszała moją przetoke imiała pozytywny wpływ na gojenje pod warónkiem że była czysta w remini bym się nieodwarzył wejść do wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Izabela Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Chciałabym się dowiedzieć czy po operacji usunięcia przerosłej brodawki krwawniczej w odbycie mogę kąpać się w jeziorze? Dodam, ze jestem dwa tygodnie po operacji. Ból już ustał, plamienia są bardzo niewielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi