Gość justyna Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Dzien dobry ja mam pewien prolem z moim kciukiem lewej reki . Urodzilam sie ze szejscioma palcami u lewej dloni (obok kciuka wyrosl mi maly palec ) jak mialam 3 lata mialam go usunietego ,lecz on zostal b.krzywy . W15 roku zycia zrobilam druga peracje zeby chociaz go wyprostowac (gorna czesc kciuka jest skrzywiona na zewnatrz) lecz nic z tego (gorna czescia kciuka nie moge ruszac tylko dolna czescia) .Chciala bym sie dowiedziec czy moge zrobic operacje , zeby chociaz moj kciuk byl prosty i ile by ta operacja kosztowala ? Prosze bardzo o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 13 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Najlepiej w tej sprawie sprawie skonsultować się z jakąś kliniką specjalizującą się w chirurgii ręki. Można takie kliniki znaleźć na stronach internetowych. Zapewne da się taki zabieg wykonać bezpłatnie w ramach NFZ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość justyna Opublikowano 20 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 dziekuje za odpowiedz.Mam jeszcze jedno pytanie jak moge zrobic ta operacje bezplatnie co to jest NFZ. Ja juz miala dwie operacje i boje sie ze to przez to ze nie zaplacilam oni nic mi z kciukiem nie zrobili ,bo to bylo bezplatne ,prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 NFZ - to Narodowy Fundusz Zdrowia. Jeśli jest Pan ubezpieczony, płaci składki może się Pan bez problemu leczyć w publicznych ośrodkach zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi