Gość beata Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Panie doktorze słyszałam, że lampa BIOPTROM jest pomocna w leczeniu blizn pooperacjinych , lecz sama boję się zadecydować o stosowaniu lampy.Jestem po usunięcie lewego płata z cięśnią , guzy nie były pochodzenia nowotworowego, czy nie zaszkodzi mi stosowanie naświetlań taka lampą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 13 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Nie, na pewno nie zaszkodzi. Można ją swobodnie stosować według zaleceń producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość beata Opublikowano 14 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Bardzo dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krystyna Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 właśnie tej podpowiedzi szukałam dla córki, dziękuję, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi