Gość mija Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Dzis chcialam zrobic cytologie ale okazalo sie ze jest to niemozliwe gdyz lekaz nie mogl do niej dotrzec bo mam bardzo spuchnieta pochwe .Zlecil USG pochwy .Mam parcie na mocz , parcie na stolec ,bardzo bolesne miesiaczki oraz zieono -zolte uplawy .nie mam krwawien miedzymiesiaczkowych .Bola mnie plecy w okolicy ledzwioweji kosc ogonowa i noga jes jakby duzo slabsza .Lekaz nie powiedzial mi nic strasznie sie boje co to moze byc mam 36 lat i urodzilam 3 dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 13 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Trudno określić bez badania. Zapewne to jakiś stan zapalny narządu rodnego skoro ma Pani takie objawy. O dalszym postępowaniu, diagnostyce i leczeniu musi zadecydować ginekolog. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ka Opublikowano 17 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 zakazenie bakteryjne pewnie drog rodnych i pecherza. Lub ew. rzesistek. Koniecznie usg, posiew moczu i z pochwy. Łykaj tez probiotyki i prouro, nos bawelniana bielizne i nie wstrzymuj moczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi