Gość Mila Opublikowano 8 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Mam 20 lat w tym roku zaczęłam uprawiać sport walki (judo)-w przeszłości nie uprawiałam żadnego rodzaju sportu. Wszystko było w porządku nic mi nie dokuczało, ale gdy miałam jakieś 3 tygodnie temu 2 tygodniowa przerwę w treningach zaczęło mnie boleć kolano przy prostowaniu nogi. Podczas chodzenia nic nie czuje, dlatego nie przerwałam i nadal ćwicze bo myślałam że trzeba to rozchodzić. Jednak ból przy prostowaniu nadal jest szczególnie go odczuwam np przy pompkach (gdy wyprostowane nogi są w poziomie obarczone ciężarem ciała czuje jakby w kolanie coś ciążyło i to sprawia mi ból). Bardzo prosze o pomóc. Czy przerwać ćwiczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 9 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Trudno powiedzieć bez badania co może się dziać. Radze na razie przerwać treningi i udać się z tym problemem bezpośrednio najlepiej ortopedy. On po badaniu wyjaśni w czym może tkwić problem. Być może doszło do naruszenia więzadeł kolana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mila Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Bardzo dziękuje za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi