Gość Marek Opublikowano 8 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Witam. Mam serdeczną prośbę a mianowicie chciałem zapytać o hemoroidy w wieku 20 lat. czy to jest normalne?? Na początku był głuzek bardzo bolało około 3 dni. Następnie ból minął lecz pojawiło się krwawienie zauważyłem to na papierze toaletowym. Mam pytanie czy da się to wyleczyć całkowicie czy juz całe życie jestem na to skazany. A może jest taka możliwość ze to minie samo???? Proszę o odpowiedź z góry dziękuje. Jeszcze raz serdecznie proszę o odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 9 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 chciałem zapytać o hemoroidy w wieku 20 lat. czy to jest normalne? - tak zdarza się ta choroba nawet u młodszych czy da się to wyleczyć całkowicie czy juz całe życie jestem na to skazany - jeśli leczenie zachowawcze nie pomaga całkowicie można to schorzenie wyleczyć operacyjnie A może jest taka możliwość ze to minie samo? - nie, na pewno nie minie, trzeba w tej sprawie udać się do chirurga najlepiej proktologa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariusz Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 co mam zrobic jak od tygodnia uzywam czopki i masc posterisan i nic nie pomaga??prosze o pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość załamany grr.. Opublikowano 26 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Poczekaj, do dwoch tygodni, kiedys stosowalem czopki i dopiero jak przestałem brac po 10 dniach to byla chwilowa ulga i nie martw sie wiekiem, mam 23 lata i tez jestem zalamany ze w tak mlodym wieku mnie to dotknelo, a przed nami cale zycie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 a gdyby się przenieść do średniowiecza - to przecież chłopi, plebs to nie mieli pojęcia co im jest i żyli sobie. Dziś człowiek wpisuje w google i od razu wie i się zamartwia. Jak temu zaradzić skoro trochę tak nieswojo do lekarza się wybrać i dupę wystawiać? W dodatku usłyszeć ,,wyrok*. Im jestem starszy tym coraz więcej dziwnych zmian zachodzi w moim organiźmie. Dziś 23 lata i już takie cholerstwo!? Przecież dobrze się odżywiam, trenuję i jestem aktywny.Dlaczego to nie wystarcza żeby być zdrowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Wizyta u doktora wskazana, tu znajdziesz zdjęcia chorób odbytu http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi