Gość krzysiu,. Opublikowano 7 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Od dwóch dni boli mnie bardzo mocno odbyt. Nie pamiętam bym dostał w to miejsce czym kolwiek(np. kopniaka). Ból zaczął się po wypiciu kilku piw i wytrzeźwieniu, a wcześnij nic mi nie było. Po umyciu się ciepłą wodą i mydłem ból zelżał,nie mam zaczerwienienia ani śladów wskazujących na ,że to odparzenie.Boli gdy siadam i gdy chodze, przy oddawaniu kału również. Sam niewiem co to może być i bardzo mnie to dziwi, że podczas stosunku seksualnego ból zanika.Proszę o jakąś pomoc,bo strasznie boję się iść z tym do lekarza sam nawet niewiem jakiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 7 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 To prawdopodobnie zapalenie żylaków odbytu. Najlepiej, aby dokładnie ocenić co może być powodem tych dolegliwości udać się na badanie do chirurga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Wizyta u doktora wskazana, tu znajdziesz zdjęcia chorób odbytu http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi