Gość Murashid Opublikowano 7 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Witam! Mam pytanie do specjalisty. Jak napisałem w temacie miewam od czasu do czasu przy twardszym stolcu krwawienia z końcówki odbytu. Stwierdziłem że nie jest to krew w kale, ponieważ jak biorę prysznic wieczorem i się płuczę prysznicem to czuję lekkie pieczenie na samej końcówce odbytu.Dolegliwość tą mam może od około roku trudno mi w tej chwili powiedzieć.Tak więc myślę że ta końcówka a fachowo to się nazywa chyba zwieracz pęka co powoduje krwawienie i pieczenie.Tak więc proszę o poradę specjalisty co to maże być? i do jakiego lekarza się udać? a może wystarczy jakiś lek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 8 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Prawdopodobnie to żylaki odbytu. Najlepiej w tej sprawie udać się do chirurga. On po badaniu wyjani co może być powodem dolegliwości i zaleci odpowiedni sposób postępowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Murashid Opublikowano 9 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Bardzo dziękuję za odpowiedź. A już myślałem że nikt mi nie da odpowiedzi na moje pytanie, a tu proszę załączam dzisiaj komputerek wchodzę na forum i jest. Jeszcze raz bardzo dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Milka Opublikowano 9 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Witam no niestety ja też mecze sie z tymi dolegliwościami juz baaaardzo dlugo poniewaz zylaki odbytu tzw.hemoroidy nigdy nie dadza o sobie zapomniec poniewaz problem tak czy tak powroci probowalam wielu srodkow na dzien obecny przyjmuje tabletki czopki i masc jak biore to pomaga pozbiej znowu to samo*(((( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Zobacz choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi