Gość Sławek Opublikowano 6 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Witam. Mam pewien problem, otóż przedwczoraj wyczułem, że mam coś w okolicach odbytu. Taki mały bąbel gdy go dotknę to jakby się zmniejsza. Nie boli ani nie krwawi. Chciałbym otrzymać odpowiedź co takiego to może być. Z tego co czytałem to prawdopodobnie hemoroid ale chcę się upewnić. Jestem zagranicą i nie mam za bardzo jak się wybrać do lekarza, za 2 miesiące będe w Polsce czy to wystarczajacy termin do wizyty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mateusz Opublikowano 6 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 tak, to najbardziej prawdopodobna diagnoza. 2 m-ce nie powinny znacząco pogłębić problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sławek Opublikowano 6 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Dziękuję bardzo za odpowiedź. W razie jakichś problemów będę się konsultował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariusz Opublikowano 6 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 co zrobic jak mocno szczypie? narosl przy odbycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mateusz Opublikowano 6 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 jeśli szczypie to znaczy że prawdopodobnie odsłonięte są naczynia, bez konsultacji lekarskiej potwierdzającej żylaki odbytu nie zaszkodzi przemywanie okolicy czystą przegotowaną wodą (schłodzoną) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dorota Opublikowano 16 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Czy hemoroida można wyleczyć samemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Zobacz choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi