Gość Sławek Opublikowano 5 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Witam, Mam od urodzenia narośl na głowie, miekka, ok 1,5cm średnicy, jest lekko porowata, kolor cielisty, gdzieniegdzie brązowieje. Proszę o podpowiedź, co to może być? Nie byłem z tym jeszcze nigdy u lekarza, bo się krępuję. Będę wdzięczny za kilka słów wyjaśnień, jaki może mieć charakter taka narośl i czy może być niebezpieczna? Dzięki śliczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 6 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Zapewne to jakaś zmiana typu łagodnego skoro od urodzenia występuje i nie zmienia swojego wyglądu. Bez badania bezpośredniego trudno mi określić czym konkretnie jest. Radzę w tej sprawie udać się do lekarza. Musi Pana zbadać. W razie wątpliwości zmianę trzeba będzie usunąć chirurgiczne i poddać badaniu histopatologicznemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sławek Opublikowano 7 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 serdeczne dzięki za info. proszę jeszcze o wsparcie innych forumowiczów oraz lekarza opiekującego się nami na tym forum. Każdemu gorąco dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzycho Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 ja mam od urodzenia narosl srednicy ok 2cm wpadajaca bardziej w kolor czerwony, nie rosna na niej wlosy, dermatolog powiedzial ze to nie jest szkodliwe (w moim przypadku), proponowal tez usuniecie przez zamrazanie czy jakos tak, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi