Gość Natalia Opublikowano 5 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Dzień Dobry! Ostatnio zauważyłam mały guzek podskórny, który jest umieszczony na wewnętrznej stronie mojej stopy. Guzek jest twardy, koloru skóry, nie zmienia położenia względem podłoża. Co to może być? Co jest powodem jego pojawienia się? Jak się to leczy? Z góry dziękuje za odpowiedź! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 6 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Trudno określić bez badania. Najlepiej w tej sprawie skonsultować się bezpośrednio z chirurgiem. Może to jakiś włókniak lub ganglion. Chirurg po badaniu wyjaśni czym może być taka zmiana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość natalia Opublikowano 16 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 ja tez mam taki guzek jak odcisk na prawej stopie od srodka na piencie dokladnie hm nie wiem ale nie dolega nic poprostu on jest i myslalam ze odcisk ale nie z pewnosciom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość natalia Opublikowano 16 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 pytalam sie w aptece spszedawczyni co to moze byc ona wiec na to ze wewnetszny oscisk i zeby go evtl rozmasowac ale czy to cos da moze sam zniknie ...oby :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ewka Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Witam mam guzek po wew.stronie stopu okolice śródstopia.gdy napnę skórę guzek jest biały i twardy boli podczas chodzenia i nagniatania go.boję się ze to coś groźnego.czy wystarczy czyms to smarować czy czeka mnie operacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi