Gość Paweł 32lat Opublikowano 5 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Witam, po operacji wnętrostwa [ 6 m-cy] okazało się że moje jedno jądro jest bez miąższu drugie w połowie sprawne. chciałem zapytać jakie są sposoby i możliwości aby poprawić stan jąder i pojawienie się plemników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mateusz Opublikowano 5 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 nie ma sposobów przywrócenia czyności plemnikotwórczej, jeśli jest jeszcze pozostałość sprawnej tkanki należy mieć nadzieję, że uda się doprowadzić do naturalnego poczęcia, jeśli natomiast przez rok bez stosowania antykoncepcji nie uda sie tego dokonać, konieczne wtedy będzie rozważenie alternatywnych metod zapładniania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paweł Opublikowano 7 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 czy zażywanie tabletek hormonalnych bromergon coś może pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mateusz Opublikowano 7 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 przed podęciem leczenia warto określić skład spermy, w tym liczbę plemników i ich stan fizjologiczny, dopiero później można dobierać leki, w zależności od stwierdzonych nieprawidłowości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paweł Opublikowano 15 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Po operacji robiłem kilka razy badanie spermy lecz za każdym razem wychodzi brak plemników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi