Gość michał Opublikowano 5 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Zauważyłem, że pod szczęką na szyi dotykiem wyczuwam jakąś kulke niewielkich rozmiarów.. moge ją poruszać, ale to boli mnie od wczoraj, myślałem, że mi przejdzie do dziś ale nie przeszło.. co to może być? Jeśli trzeba więcej szczegółów to proszę zapytać :) Czekam na odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michał Opublikowano 5 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 To mnie boli tak i ta kuleczka tylko jest tak bardziej *dotykalna* po prawej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michał Opublikowano 5 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Byłem u lekarza stwierdził powiększony węzeł chłonny możliwe że spowodowamy aftami.. to możliwe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 6 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Tak, z tego powodu mogą być powiększone węzły chłonne odczynowo. Po ustąpieniu aft węzły powinny się zmniejszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi