Gość Piotr Opublikowano 4 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Witam mam taki problem po oddaniu moczu, wycieka mi jeszcze troche na bielizne i czuje takie parcie w dolnej czesci penisa jakby mi sie znowu chciało za chwilke sikac???? Czy to da sie wyleczyc jakos??? Mam 21 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mateusz Opublikowano 4 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 czy po oddaniu moczu właściwie opróżniasz cewkę? tzn. czy wyciskasz mocz palcami od nasady trzonu do ujścia zewnętrznego. Pierwszą przyczyną może być zapalenie cewki moczowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotr Opublikowano 4 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 próbuje wyciskac ale i tak sie wydostaje pózniej. Zapaleni cewki? Czy to jest bardzo grożne jak to sie leczy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mateusz Opublikowano 4 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 antybiotyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotr Opublikowano 4 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Mam takie parcie mocne i zaraz jak wyjde z łazienki to znow mnie naciska na sikanie chyba trzeba do urologa isc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mateusz Opublikowano 4 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paweł Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Mam ten sam problem.. Byłem na badaniach moczu i nic nie wykazało, jest to dla mnie bardzo uciążliwe bo musze bardzo często zmieniać bieliznę. Prawdopodobnie jest to zwężenie cewki moczowej. Poruszałem ten temat już wcześniej ale nic szczególnego się nie dowiedziałem. Mam 17 lat . Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kowal Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Ja po oddaniu moczu, zakładam bieliznę i za jakieś parę sekund czuje jakby mi wyciekło mocz, jest tak po każdym SIKANIU:(. jednak zauważyłem jak by mi się coś zaczerwienilo. mysle ze to jakies zapalenie co robic? mam 15 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Samarytanin Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Witam, mialem podobny problem, mianowicie po oddaniu moczu, po zalożeniu spodni, wyciekalo jeszcze kilka kropli. Znalalem rozwiaznie ktore jak dla mnie sprawdzilo sie w 100% Po standardowym oddaniu moczu, strząchnięciu, wyciśnięciu prącia czy tam jak kto lubi, gdy czujemy że już skończyliśmy przenosimy ciężar ciała na jedną nogę (niech to będzie noga prawa), następnie nogę lewą krzyżujemy z prawą, ja wychylam ja do tylu za prawa, wtedy napina się jakiś mięsień i wylatują dodatkowe krople moczu. Jeszcze nigdy po tym sposobie nie zdarzył mi się incydent z mimowolnym oddaniem moczu. Dla wyobrazenia mniej wiecej o co chodzi prosze sprawdzic czym jest triku rabona w pilce noznej, nasz interesuje podobne skrzyzowanie nog. Mam nadzieję, że przynajmniej jakiejś części osób to pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edek Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 Stosuję od kilku dni i efekt 100 % bardzo dziękuję , kilka lat się męczyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 13 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Wizyta u doktora wskazana, tu znajdziesz zdjęcia chorób członka http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi