Gość Elwira Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Mam prośbę, czy mógłby Pan doktor przetłumaczyć mi wyniki biopsji piersi: Adenosis, fibrosis periductalis et ductesctasiae mammae. SMA/+/ Bloki: 1 y 90.04-1 y 93,100-1 SMA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Adenosis, fibrosis periductalis et ductesctasiae mammae. - gruczołowatość, zwłóknienie okołoprzewodowe i poszerzenie przewodów sutkowych SMA/+/ - receptor dodatni określający gruczołowatość Bloki: 1 y 90.04-1 y 93,100-1 - to kolejne numery badań histopatologicznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Elwira Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 dziękuję bardzo za przetłumaczenie. A czy to coś groźnego? Czy mam się martwić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 7 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Nie, to nic groźnego, to dość typowe zmiany typu zwyrodnieniowego gruczołu sutkowego. Zmiany wymagają obserwacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Elwira Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Mam skierowanie do szpitala na biopsje (ROLL) co to takiego? Zadecydowano po rtg że usuną mi tę zmianę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi