Gość Edyta Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Witam! Mam do Pana ogromną prośbę. Czy mógłby mi Pan pomóc w rozwikłaniu pewnego problemu. Otóż od dawna na głowie w okolicy styku kości potylicznej z ciemieniową mam pewne zgrubienie, guzek. Średnica ok 3cm. Zmiana wydaje się być miękka w badaniu palpacyjnym. Wnioskuję, że może być wypełniona jakimś płynem. Jest ona przykryta grubszą warstwą skóry. Nie odczuwam większych dolegliwości bólowych w tym miejscu. Odczuwam też przewlekłe zmęczenie Czy może być to coś poważniejszego? Powinnam odwiedzić chirurga ogólnego, m.in. w celu usunięcia zmiany? Z góry bardzo dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam! Z poważaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mateusz Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 jeżeli zmiana położona jest na lini poziomej przeprowadzonej przez górną krawędź małżowiny usznej, to raczej będzie to obrzęknięta skóra, jeśli uważa Pani że jest to coś, co Panią niepokoi proszę wtedy udać się do lekarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Poszukaj na: http://www.bolimnie.com/galeria-chorob znajdziesz dużo zdjęć jak mogą wyglądać choroby człowieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi