Gość Rafał Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Tydzien temu dostalem bolu po lewej i prawej stronie w dolnej czesci brzucha w szpitalu podali mi kroplowke zrobili usg pobrali krew i wyszlo jedynie ze mam wysoki poziom leukocytow. lekarz badajacy mowil ze bardzo watpliwe sa moje bole gdyz podejzewal wyrostek aleeee podnaszac noge prawa nic mnie nie bolalo przy naciskaniu brzycha tez nic. przepisal mi antybiotyk ktory pomogl juz na 2 dzien 3 dnia bole minely calkowice. zrobilem jeszcze rentgen i powiedzieli mi ze w jelicie cienkim jest troche babelkow powietrza i ze moze to byc wyrostek ale nie musi. minelo 7 dni od wizyty w szpitalu i nic mnie nie boli prosze o pomoc przy tego typu dolegliwosci gdyz ktos mi powiedzial ze podobne ojawy sa przy kolce jelitowe ktora lubi emitowac bole wyrostka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 3 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Być może było to tylko zapalenie jelita, być może typu wirusowego lub zapalenie węzłów chłonnych krezkowych. Taki stan często ustępuje nawet samoistnie, daje nietypowe bóle jamy brzusznej i związany jest z podwyższoną leukocytozą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi