Gość Jakub Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Witam, Około 9-11 lat temu kiedy byłem jeszcze dzieckiem bawiącym się z kolegami z podstawówki w szkole. W wyniku przewrócenia się uderzyłem nogą ( dokładnie miejsce nad kostką, zewnętrzna strona ) w metalową rurę w szatni. Miałem dużego siniaka wszystko zeszło i nie zwracałem na to później uwagi. Wyczułem to po kilku latach od zdarzenia lecz nie sprawiało mi to problemu ani nie było odczuwalne. Jest to zgrubienie pod skórą o średnicy około 3cm. Grałem w piłkę nożną i uprawiałem różne sporty. Teraz gdy jestem prawie dorosły i przypomniałem sobie o tym zacząłem się martwić. Przeraża mnie fakt ze nosze to na nodze przez długi okres mojego życia. Pójdę z tym do lekarza, ale chciałem się spytać co to właściwie może być żebym wiedział wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 3 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Prawdopodobnie to zwłókniały krwiak. Nic groźnego. Praktycznie to tylko defekt kosmetyczny. Jednak, aby przekonać się czy wszystko jest w porządku trzeba udać się do lekarza bezpośrednio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi