Gość Magda Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Witam, czy mając torbiele w obu piersiach można je powiększyć metodą body jet przeszczep tkanki tłuszczowej? Mam 41 lat, mając lat 26 miałam wyciętego włókniaka, od tamtej pory, z roku na rok, pojawia się coraz więcej torbieli. Miałam robiony BAC dwa razy, ale niczego złego nie wykazał. Czy torbiele można usunąć chirurgicznie? Z góry dziękuję za odpowiedz, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mateusz Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 istnieje możliwość usuwania torbieli z piersi, zapewne chirurg estetyczny na pani życzenie może przeprowadzić taki zabieg przed przeszczepem tk. tłuszczowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 31 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Zobacz choroby piersi zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/piersi-choroba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi