Gość Anka Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Mam pytanie. W zeszłym tygodniu miałam usuniętego potworniaka z jajników i lekarz mi nie powiedział jak długo mam się wstrzymywać od sexu. Jaki jest to z reguły czas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Około 2-3 tygodni od zabiegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anku Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 U mnie były to 2 tygodnie wstrzymania, ponieważ po tygodniu od operacji nie odczuwałam już bólu. No ewentualnie czasami coś mnie w szyciu pociągnęło albo w jajniku, ale tego nie można było bólem nazwać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi