Gość bogdan Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Witam trzy tygodnie temu złamałem 4i5 palec lewej stopy po wizycie u lekarza w szpitalu naga zostala unieruchomiona w gips wczoraj po 3 tyg. został zdjety pierwsze wrazenie -nic nie boli jadnak po powrocie do domu i dzis kostka jest bardzo spochnieta -czy to normalne ? Zlamanymi palcami moge ruszac. Mam zamiar wrócić w poniedzialek do pracy jestem kierowcą cieżarówki ale mam to szczescie ze to automat wiec lewa stopa odpoczywa prosze o pomoc czy to jest normalny objaw po złamaniu palca moze jakieś oklady zastosowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Tak to normalne, najlepiej zrobić sobie okłady z Altacetu lub smarować żelem Altacet. Powinien taki stan powoli ustąpić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi