Gość Mateusz Opublikowano 31 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Hmm mam takie pytanie niedawno dostałem w twarz dokładnie w szczękę dość mocno i potem zakręciło mi się w głowie i upadłem ale szybko sie pozbierałem i wstałem *) i takie moje pytanie czy takie zakrecenie jest groźne i czy po takim uderzenu i tym zakrecenu moze mi sie cos dziać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mateusz Opublikowano 31 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 jeżeli objawy będą narastać, należy udać się na ostry dyżur np. chirurgiczny, jeśli natomiast czuje się Pan ogólnie dobrze poza tym krótkim epizodem bezpośrednio po uderzeniu nic poważnego nie powinno dalej się dziać. Jednak wymioty, narastający ból głowy, rożne objawy oczne wymagają udania się na SOR pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi