Gość Kasia Opublikowano 31 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Czy to możliwe, że czuję często w odbycie dziwny ucisk, kłucie mimo, że szczelina jest wyleczona od ponad 2 miesięcy. dodam, że mam chyba nadal brodawkę w środku odbytu. to znaczy, że mam stan zapalny? może grzybica? powinnam iść do lekarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Jeśli ma Pani wątpliwości najlepiej udać się do lekarza. Szczelina odbytu jest dosyć problematyczna w leczeniu, być może proces gojenia nie został zakończony. Warto zweryfikować zgłaszną zmianę w odbycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kasia Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 możliwe jest, że czuję ten ucisk przez dość dużą bliznę? ucisk czuję rzadko, nie jest to uzależnione od wypróżnienia. wiem, że szczelina jest zagojona. jak byłam ostatnio na wizycie, to lekarz powiedział, że ładnie zagojone. wtedy też czułam raz na jakiś czas takie uciski. proszę o radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Tak, być może to właśnie tak Pani odczuwa bliznę po wyleczonej szczelinie odbytu. Brodawka przerośnięta może pozostać na stałe jako pozostałość po przewlekłym stanie zapalnym w zakresie szczeliny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Wizyta u doktora wskazana, tu znajdziesz zdjęcia chorób odbytu http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi